terras


De Rolerisuit-boerderij bezoeken met uw groep


De Rolerisuit-boerderij heeft een grote, mooie siertuin, een grote dierenwei, een ruim terras achter de boerderij en een ontmoetingsruimte in de boerderij. Van maandag t/m vrijdag zijn groepen die tot onze klantenkring behoren van harte welkom.
Er zijn een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Rolerisuit heeft geen horecavergunning, wij verkopen dan ook geen drankjes of etenswaar. Dit heeft als voordeel voor u dat u zelf mee kunt brengen wat u wilt gebruiken. Koffie en thee krijgt u van ons, maar andere drankjes en hapjes mag u zelf meebrengen.

Rolerisuit biedt een Brabantse koffietafel en een boeren high tea aan die door onze vrijwilligers verzorgd worden. Groepen van 6 tot 30 personen (inclusief begeleiding) kunnen hiervoor op werkdagen een datum reserveren.

emoe


In alle gevallen geldt dat we met het oog uw privacy en om u voldoende ruimte te geven nooit meer dan een groep tegelijk ontvangen. Als u wilt komen, moet u daarom eerst een afspraak maken.
Als u hierover kontakt met ons opneemt zal er gevraagd worden hoe groot de totale groep is. U kunt met eigen vervoer komen, maar we kunnen de groep mogelijk ook ophalen met een bus. 'Mogelijk' omdat dit natuurlijk alleen kan als er op die dag nog een bus vrij is.
We zullen u ook vragen wat u denkt te gaan doen op de boerderij. Wat altijd kan is de dieren bekijken, wandelen in de siertuin en de moestuin, op het terras zitten en/of in de ontmoetingsruimte. U kunt zelf andere aktiviteiten organiseren (spelletjes, muziek, zang e.d.) Voor de muziek kunt u gebruik maken van de geluidsinstallatie, maar u kunt ook een muzikant meebrengen.
U kunt gebruik maken van de keuken om zelf hapjes klaar te maken of af te werken. Pannen, serviesgoed en bestek zijn aanwezig. Als u de ingrediënten meebrengt kunt u bijvoorbeeld ook pannenkoeken bakken.
De koffietafel en high tea moet u minimaal één week van tevoren reserveren.

ontmoetingsruimte


Wat uw financiële bijdrage betreft zijn er verschillende mogelijkheden.

Komt u met de Rolerisuit-bus dan vragen wij voor alleen koffie/thee een bijdrage ad € 2,-- per persoon.

Als u met de Rolerisuit-bus komt rekenen we voor de koffietafel en de high tea een all-in bijdrage mits de afstand tussen het opstappunt en de Rolerisuit-boerderij minder dan 30 km is. De bijdrage is dan € 15,-- p.p., dit is inclusief de bus.

Is de afstand groter dan 30 km of worden er extra kilometers gereden omdat u ook nog ergens anders heen gaat of omdat u een rondrit maakt, dan kunt u om een aangepaste prijsopgave vragen.


dierenweiKomt u met eigen vervoer, dan is de bijdrage voor koffie/thee € 2,50 per persoon.
De bijdrage voor de high tea of koffietafel is dan € 10,-- per persoon en voor snert (en koffie) € 8,--.


tuin


Wilt u zelf hapjes of een maaltijd klaarmaken en komt u met de Rolerisuit-bus, dan vragen we voor een intensief gebruik van de keuken voor een groep tot 10 personen 7,50 per groep extra. Zijn er meer dan 10 personen dan wordt dit 15,-- per groep.

Komt u met eigen vervoer dan zijn de kosten voor het gebruik van de keuken voor een groep tot 10 personen 10,-- en voor grotere groepen 20,--.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd kontakt met ons opnemen. (tel. 076 5426006)

Wij hopen u spoedig op de boerderij te mogen begroeten!