vriendenloterij

VriendenLoterij


Rolerisuit kunt u op diverse manieren steunen: met donaties, giften, goederen in natura, arbeidskracht... Maar ook door mee te spelen met de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Rolerisuit!
Meespelen voor Rolerisuit is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar 0900 - 3001400 en bestel uw loten! U moet dan aangeven dat u mee wilt spelen voor Rolerisuit. Wekelijks maakt u kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.00!
Voor slechts € 9,60 per trekking speelt u mee. Wint u een prijs, dan mag u aan drie vrienden een prijs weggeven, mits zij ook meespelen met de Vriendenloterij.
Wint u een auto? Dan wint uw deelnemende vriend een kleinere auto.
Wint u een geldprijs, dan wint uw vriend 10% van het geldbedrag.
Rolerisuit wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar Rol. Een makkelijker manier om ons te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Alvast bedankt voor uw steun aan Rolerisuit!