De stichting Rolerisuit is een non-profit organisatie. De verantwoordelijkheid berust bij het bestuur bestaande uit zes personen. De dagelijkse leiding is in handen van twee co÷rdinatoren (boerderij en bussen). Momenteel is er nog maar een betaalde arbeidsplaats (de administrateur), al het overige werk wordt gedaan door vrijwilligers.

Vacatures:


Kantoor:

Als gevolg van het alom betreurde, noodgedwongen afscheid van Lian, zijn we op zoek naar iemand die minimaal drie ochtenden per week voor Rolerisuit wil komen werken als planner (m/v).
De werkzaamheden bestaan uit telefonisch contact met klanten, op de computer de opdrachtbevestiging in orde maken (Word-programma), contact onderhouden met de chauffeurs en chauffeurs en ritten aan elkaar koppelen. Ook het rittenschema op de website moet bijgewerkt worden. Enige ervaring met het werken met computers is daarom wel nodig. De klanten maken ook regelmatig gebruik van de mail. Een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk zijn daarom gewenst, evenals een affiniteit met de doelgroep.

De werktijden kunnen in onderling overleg vastgesteld worden, we gaan vooralsnog uit van drie ochtenden (dinsdag tot en met donderdag) van 9:30 tot 13:00 uur.
Als u interesse heeft, maken we graag op korte termijn een afspraak.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Jansen, bestuurslid personeelszaken (0162 452062). U kunt ook een mail sturen naar rolerisuit@casema.nl.

Huishoudelijke dienst

Iemand die van eenvoudig, afwisselend werk houdt is ook welkom. Taken zijn o.a. koffie/thee zetten, de afwasmachine in- en uitruimen, licht huishoudelijk werk (er is regelmatig hulp aanwezig), (toezien op) onderhoud van het interieur van de bussen, helpen als er groepen op de boerderij komen, wassen van hand- en theedoeken. Werktijden in overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Frijters, coördinator boerderij (076 5426006). U kunt ook een mail sturen naar rolerisuit@casema.nl.

Tuin:

Rolerisuit heeft naast de grote siertuin met vijver aan de straatkant achter de boerderij nog een stuk tuin en aan de zijkant is een grote moestuin. Een vaste tuinman stopt ermee omdat hij verhuisd is. Als straks het voorjaar weer aanbreekt is er veel werk te verzetten.
We zijn op zoek naar extra tuinmensen die minimaal een of twee dagdelen per week op de boerderij kunnen komen werken. Als u bepaalde voorkeuren heeft, b.v. u werkt het liefst in de moestuin of juist niet, wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Jan Frijters, coördinator boerderij. (076-5426006)


Boerderij:

Voor de boerderij zijn we op zoek naar een klusser die minimaal een of twee dagdelen per week op de boerderij kan komen werken. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Jan Frijters, coördinator boerderij. (076-5426006)

Bussen:

Momenteel is er plaats voor enkele nieuwe chauffeurs die regelmatig in de grote bussen kunnen rijden. Als u over de benodigde papieren beschikt en u heeft voldoende vrije tijd om door de week en/of in het weekend te rijden, vragen wij u contact met ons op te nemen.
Affiniteit met de doelgroep is een vereiste.
Na een kennismakingsgesprek, rijdt u eerst een paar keer mee. Als het over en weer goed bevalt, wordt u - als u nog geen medibus-pas hebt - aangemeld voor een medische keuring.
Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met de heer Ruud van Dijk, coördinator bussen. (076-5426006)