Club van de week (sept 2019)

Op donderdag, 12 september werden alle vrijwilligers van Rolerisuit onder valse voorwendsels naar de boerderij gelokt. Het zou een bijeenkomst zijn om Joop Jansen, de voorzitter, in het zonnetje te zetten na 20 jaar voorzitterschap. Hij is hiermee met afstand de langstzittende voorzitter van Rol. Joop, alsnog gefeliciteerd met dit jubileum!
Maar toen de medewerkers op de boerderij kwamen werden ze opgewacht door een busje van de Vriendenloterij. Rol bleek benoemd te zijn tot 'Club van de Week' en daarom mocht de voorzitter een symbolische cheque ad € 10.000,- in ontvangst nemen.
Er werden uiteraard foto's gemaakt die passen in het concept van de Vriendenloterij. De vrijwilligers kregen gebak en later nog sandwiches, dus ze waren zeker niet voor niets naar de boerderij gekomen.
Met het oog op de aanschaf van de nieuwe (tweedehands) bus is deze gift bijzonder welkom. Over een paar weken is de 026 helemaal rijklaar en kan dan volledig ingezet worden. Maar eerst wordt hij nog officieel gepresenteerd, daarvan houden wij u op de hoogte.
Rest ons slechts de Vriendenloterij, maar uiteraard vooral de deelnemers aan deze loterij te bedanken. Want de deelnemers maakten deze gift mogelijk.
Allen heel hartelijk bedankt ! ! !Ga terug