Fotostrook2                                          

Werken bij Rolerisuit ?

De stichting Rolerisuit is een non-profit organisatie. De verantwoordelijkheid berust bij het bestuur bestaande uit zeven personen. Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers.

Vacatures:

Tuin:

Rolerisuit heeft naast de grote siertuin met vijver aan de straatkant achter de boerderij nog een stuk tuin en aan de zijkant is een grote moestuin. We zijn op zoek naar extra tuinmensen die minimaal een of twee dagdelen per week op de boerderij kunnen komen werken. Als u bepaalde voorkeuren heeft, bijv. u werkt het liefst in de moestuin of juist niet, wordt hier rekening mee gehouden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. (076-5426006)

De tuin

Dieren:

Op de boerderij lopen diverse soorten dieren rond: kippen, geiten, bokken en schapen, maar ook twee emoes en twee hangbuikzwijnen. Er is ook een volière met verschillende soorten parkieten en in de stal logeert een papegaai. Al die dieren moeten elke dag eten hebben en hun hokken moeten schoongemaakt worden. Hulp is welkom.

Diertjes

Boerderij:

Voor de boerderij zijn we op zoek naar een klusser die minimaal een of twee dagdelen per week op de boerderij kan komen werken. Het gaat om alle mogelijke klussen, zowel binnen als buiten. (Meer info: 076-5426006)

Bussen:

Momenteel is er plaats voor enkele nieuwe chauffeurs die regelmatig in de grote bussen kunnen rijden. Als u over de benodigde papieren beschikt en u heeft voldoende vrije tijd om door de week en/of in het weekend te rijden, vragen wij u contact met ons op te nemen.
Affiniteit met de doelgroep is een vereiste.
Na een kennismakingsgesprek, rijdt u eerst een paar keer mee. Als het over en weer goed bevalt, wordt u - als u nog geen medibus-pas hebt - aangemeld voor een medische keuring.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ruud van Dijk, coördinator bussen. (076-5426006)